Відкритий показ інтегрованого заняття

Відкритий показ інтегрованого заняття
з пріоритетом освітнього напряму «Дитина у світі мистецтва»
для дітей старшого дошкільного віку
на тему «Такий дивовижний світ космосу»

Ознайомлення дітей дошкільного віку з природою Всесвіту є основою для формування у них цілісного образу оточуючого середовища, тож і не дивно, на сьогодні ця тема доволі актуальна. Саме тому в дошкільному навчальному закладі відбувся відкритий показ інтегрованого заняття з пріоритетом освітнього напряму «Дитина у світі мистецтва» для дітей старшого дошкільного віку на тему «Такий дивовижний світ космосу».

Вихователь Жанна Анатоліївна Мишенко запросила вихованців класу Монтессорі логопедичного (6 – й р. ж.) в цікаву та незвичайну подорож.

Дошкільнята занурилися в незвіданий світ космосу, «побували» на планетах Сонячної системи, відшукали на зоряному небі сузір’я.

Надзвичайно багато емоцій та позитивних вражень викликало у дітей малювання на піні: малюки створювали неповторні зображення зоряного неба.

Знання та уявлення дошкільнят, які вони отримали під час заняття, слугуватимуть основою для формування та розвитку емоційно-ціннісного та відповідального ставлення до природи, природодоцільної поведінки, бажання і здатності включатися в практичну діяльність у природі та дотримання правил природокористування.

ПЕРЕГЛЯНУТИ
Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.